La Colla



Els Geganters de Sant Adrià 
Creada en 10 de març de 2001 . Es va originar a partir de què la primera parella de gegants de la ciutat estigués uns anys sense portadors, havent de dependre d'utilitzar geganters d'altres collas per a les eventuals sortides.
Som una colla oberta a la participació de qualsevol persona que vulgui apropar-se a l'apassionant món dels Gegants i Capgrossos i sens dubte al món musical que l'envolta Grallas i Tabals


Quina millor presentació que transcriure el mateix text del projecte que presentem a l'ajuntament per crear aquesta colla i fer-nos càrrec dels gegants de Sant Adrià de Besòs


Qui som.......?


Som un grup de persones, que havent-hi participat en altres colles del mateix àmbit de cultura popular i tradicional catalana (esbarts, castells, diables, trabucaires i també altres grups geganters), i amb la coneixença de que malgrat l’existència del gegants de la ciutat, aquets no podien participar plenament en els actes públics als que son convidats. Creiem, donc, convenient unir-nos en una colla per fer-nos càrreg d’aquestes importants figures i responsabilitzar-nos de la seva cura, i sobretot, poder passejar-los i ballar-los perque puguin ser gaudits per tots els ciutadans de Sant Adrià de Besòs. 










Que volem.....?

Volem participar en les festes pròpies de la ciutat i els seus barris, per així donar a coneixer aquesta part important de la cultura popular catalana.
Volem fer gaudir a grans i xiquets amb els nostres cercaviles i passejades, amb música de gralles i tabals i amb les nostres dances i balls.
Volem representar amb els gegants de Sant Adrià i amb els nostres uniformes el nom de la nostra ciutat a on siguem convidat, pobles, viles i ciutats, dins o fora de Catalunya.

logo

Creada en 10 de març de 2001 es va originar a partir que la primera parella de gegants de la ciutat estigués uns anys sense portadors, havent de dependre d'utilitzar geganters d'altres collas per a les eventuals sortides.
Som una colla oberta a la participació de qualsevol persona que vulgui apropar-se a l'apassionant món dels Gegants i Capgrossos i sens dubte al món musical que l'envolta Grallas i Tabals